Overvej også nye vinduer efter en facaderenovering

Hus der har fået nye vinduer
Overvej også nye vinduer efter en facaderenovering
Henrik Andersen
-
05/09/2022
-

Når du har besluttet dig for at få renoveret facaden på dit hus, kan det i mange tilfælde være en god idé også at få skiftet dine vinduer i samme omgang. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis du har gamle ruder, som ikke isolerer ordentligt. Bliv klogere her.

Vælg samme virksomhed og slå to fluer med ét smæk

Der er mange årsager til, at du bør skiftet dine vinduer i forbindelse med renovering af facade. Først og fremmest er det en god idé, fordi vinduerne typisk er én af de største kilder til, at du mister varme om vinteren. Det gør sig især gældende, hvis du har gamle eller punkterede ruder på nuværende tidspunkt.

Samtidig kan det være en fordel at få skiftet dine ruder, når der i forvejen er håndværkere, som arbejder på dit hus. I nogle tilfælde kan du hyre den samme virksomhed til både at skifte dine vinduer, og så vil du spare både tid og penge, da du ofte opnår en rabat, samtidig med at der kun skal være håndværkere én gang.

Giv din bolig et nyt udseende

Selvom du kan opnå en rabat, hvis du vælger den samme virksomhed til både at renovere din facade og skifte dine ruder, er det ikke den eneste grund til, at du bør gøre det samtidig. Det er også en stor fordel, at du kan ændre udtrykket på din bolig markant, hvis du får udskiftet ruderne og renoveret facaden på én gang.

Det kan være med til at hæve det æstetiske udtryk, men i mange tilfælde vil det også hæve værdien af din bolig betragteligt. Der er altså god grund til at indhente en pris på nye vinduer, samtidig med at du får renoveret facaden. Er du ferm med fingrene, kan du måske endda selv give dig i kast med at ordne facaden og skifte vinduerne.

Sådan får du den billigste pris

Hvis du ikke har håndværkersnilde, kan det være bedre at overlade arbejdet med at skifte vinduer og få ordnet facaden til professionelle håndværkere. De vil kunne hjælpe dig med at sikre, at arbejdet udføres korrekt, så der ikke går noget galt undervejs. Samtidig kan du indhente tilbud fra flere håndværkere, hvis du ønsker den bedste pris.

Det er altid en fordel at indhente minimum tre tilbud, hvis du vil være sikker på, at du får leveret en ydelse til en fair pris. Det giver dig nemlig mulighed for at sammenligne priser fra flere forskellige håndværkere, så du kan vælge dem, der er bedst til prisen – og som samtidig kan fremvise nogle flotte referencer, du kan lade dig inspirere af.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!